HOME STANDPLAATSEN OMGEVING ROUTEBESCHRIJVING LINKS CONTACT

Welkom op Camperpark Turfstee

Welkom op de website van Camperpark Turfstee. Zoekt u een gevoel van vrijheid? Dan is Camperpark Turfstee iets voor u!

Camperpark Turfstee ligt nabij de grens van de gemeente Bellingwedde en Pekela in de regio Oost Groningen. Door deze twee gemeenten krijgt u een mix van echte Groningse schoonheid. De weidse vergezichten en tevens de bijzondere gevarieerde landschappen geven u een groot gevoel van vrijheid.

De verschillende kernen die vallen onder de gemeente Bellingwedde hebben een streekdorp karakter en zijn gelegen tegen de Duitse grens. Pekela, gelegen aan het Pekelderdiep, is een typisch voorbeeld van een veenkoloniaal dorp. In beide gemeentes werden in de 16de eeuw hoogveen afgegraven voor de productie van turf. Hiervan afgeleid heeft ons camperpark zijn naam verkregen, Turfstee (Turf plek).

Camperpark Turfstee heeft maar liefst 55 mooie, ruime, verharde standplaatsen en zijn allen voorzien van een 6 Ampère elektra-aansluiting. Op het terrein is tevens een toiletgebouw aanwezig met wasruimtes en toiletten. Ook is er een centrale plek op het camperpark ”het Trefpunt” waar men elkaar kan ontmoeten.

Door de ideale ligging van het camperpark vindt u in de omgeving, op fietsafstand, vele interessante bezienswaardigheden, in enkele minuten bent u op de fiets in het centrum van Oude Pekela en op loopafstand vindt u een Chinees restaurant (aan het haventje van Oude Pekela) en een Casino.

Hopend u binnenkort te mogen ontvangen en u te voorzien in uw behoeften!

Met vriendelijke groet,
 
Andre & Betty